Menu
EUR
Fix Plus Select Lijmkammen

Fix Plus Select Lijmkammen

Door: Michelle van Dijk Reacties: 0

Fix Plus ® Select Lijmkammen

Fix Plus is als merk gespecialiseerd op handige tools voor de professionele tegelzetter en de handige doe-het-zelver. Om het tegelen nog makkelijker te maken, heeft Fix Plus het Select Systeem ontworpen. Met behulp van dit systeem kunnen lijmkammen met verschillende vertandingen op dezelfde handgreep worden gebruikt. Dit maakt het gemakkelijk om snel te wisselen van lijmkam en zorgt er daarnaast voor dat de lijmkammen beter kunnen worden schoongemaakt na gebruik. De Select handgreep is los verkrijgbaar, evenals de verschillende lijmkammen. De lijmkammen zijn ook beschikbaar in een complete set, inclusief handgreep. Met deze set heeft u altijd de juiste lijmkam bij de hand.

Welke lijmkam heb ik nodig?

Het is van belang om bij het aanbrengen van tegellijm de juiste vertanding lijmkam te gebruiken. Dit zorgt er namelijk voor dat de juiste hoeveelheid lijm wordt aangebracht, passend bij het formaat van uw tegels. Over het algemeen geldt dat hoe groter de tegel, hoe groter de vertanding van de lijmkam. In onderstaand schema worden de algemene richtlijnen weergegeven.

Mozaiek tot c.a. 5x5 cm.  Vertanding 4 mm.
Wandtegels  c.a. 10x10 cm. Vertanding 4 mm.
Vloertegels  c.a. 10x10 cm. Vertanding  6 mm.
Wandtegels  c.a. 15x15 / 20x20 cm. Vertanding 6 mm.
Vloertegels c.a. 15x15 cm. Vertanding 6 mm.
Vloertegels c.a. 20x20 cm.  Vertanding 6 of 8 mm. 
Wandtegels  c.a. 30x30 / 30x60 cm.  Vertanding 8 mm.
Vloertegels c.a. 30x30 / 30x60 cm. Vertanding 8 mm. 
Vloertegels c.a. 60x60 cm. Vertanding 10 mm.
Vloertegels c.a. 80x80 cm. Vertanding 12 mm. 
Vloertegels c.a. 90x90 cm. (en groter) Vertanding 15 mm. 

Met de Select lijmkammen van Fix Plus heeft u altijd de juiste vertanding voor uw klus beschikbaar.

Waarom Select van Fix Plus?

De Select lijmkammen van Fix Plus hebben verschillende voordelen. Zoals eerder al benoemd kan met behulp van het Select systeem snel geschakeld worden tussen verschillende lijmkammen. Op die manier kunt u voor verschillende tegelformaten de juiste vertanding gebruiken. Aangezien de lijmkammen losgemaakt kunnen worden van de handgreep, zijn de bladen gemakkelijk te reinigen na gebruik. Met de complete set beschikt u over alle gangbare vertandingen, zodat u nooit misgrijpt. Op die manier zijn de lijmkammen tevens verzameld in een handige opbergbox, waardoor ze makkelijk kunnen worden meegenomen naar een klus. Door de losse handgreep kunt u het blad op iedere gewenste positie plaatsen. Dit maakt de Select lijmkammen van Fix Plus ook uitermate geschikt voor linkshandigen, het blad kan namelijk gedraaid worden.

[products=blog_select]

[products=blog_select1]

[products=blog_select2]

[products=blog_select3]

Een ander voordeel van het Select systeem van Fix Plus is dat alle onderdelen los verkrijgbaar zijn. Zo kunt u gemakkelijk een onderdeel vervangen, zonder direct een geheel nieuwe lijmkam aan te hoeven schaffen. Hierboven vindt u alle losse onderdelen van de Fix Plus Select lijmkammen.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste die een reactie achterlaat

Recente artikelen

05-06-2024
Diamantgereedschap van Fix Plus
2 Reacties
10-04-2024
Tegels voegen met Fix Plus
1 Reactie

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de beste deals en tips
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €24,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »